Juletræsfod  
 

Den endelige juletræsfod !

Designbeskyttet – enkel monteringsmetode – brugsdmodelbeskyttet

StenArt ® præsenterer en enkel – og eksklusiv juletræsfod. Juletræsfoden, der uden videre sikrer at træet står lige og ikke vælter. Slut med stilleskruer, slut med timers montering og irritation over at træet ikke står lige. Det eneste der kræves, er at man kan håndtere en boremaskine. Foden kan uden videre anvendes til træer fra, 1 til 4 meters høje.

Foden er udført i granit og rustfri stål, og er udviklet af billedhuggeren Johan W. Kallmayer, Viborg.

Der er tale om eksklusivt kunsthåndværk. Der er 2 udgaver i hhv. en rødlig og helt sort granit. Foden præsenteres i en rustik og enkel opbevarings- og transportkasse i træ, og sælges nummereret (unika) og i begrænset antal.

I stedet for at sætte træet ned i en holder med stilleskruer, monteres en specialskrue i stammens midte. Træet med skrue sættes ned i foden, drejes et par omgange, og står nu lige, stabil og urokkelig fast.

Når julen er omme afmonteres specialskruen, og er klar til brug til næste år.

Foden er uforgængelig, og holder i mange mange år, og overflødiggør alle andre typer af juletræsfødder.

Foden er en 4 takket stjerne – populært kaldet Betlehems-stjerne, med en højpoleret overflade og slebne kanter. Foden er monteret med en specialudviklet bøsning i rustfri stål. I transport- og opbevaringskassen forefindes foden, specialskruen, en monteringsnøgle, et 11 mm træbor og en dvd der viser hvor enkelt foden monteres

Det er kun behov for en boremaskine til at bore et 11 mm hul i stammens midte.

Foden koster kr. 1.895,- og evt. fragt kr.200,00 , og kan bestilles ved at sende en mail til rosenhuset@stenart.dk.